Sådan kommer du i bedre form ved at vandre

Hos HotFeet skriver vi om fodbold, sport og sundhed. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er sundt at bevæge sig, men mange bruger ikke det at vandre som en træningsform. Det har vi sat fokus på i dagens artikel, da det kan hjælpe din performance uanset om du spiller fodbold eller dyrker en anden slags sportsgren.

 

Spiller du fodbold, styrketræner eller dyrker en anden form for sport? Overvej lige en ekstra gang, om du ikke kunne tage din sport til nye højder ved at begynde at vandre. Der er meget snak om, at man i gennemsnit burde gå omkring 10.000 skridt om dagen. Flere og flere begynder at gå op i dette, da man blandt andet har fået ure og mobiltelefoner, der fortæller en, hvor mange skridt man går.

 

Derudover er det kommet på mode at vandre igen, især da landene blev lukket ned på grund af restriktioner. Her genopfandt man glæden ved at tage ud på lange vandreruter i naturen. Er du en af dem, der godt kunne tænke sig at vandre mere? Så kan du finde et stort udvalg af vandrestølver på denne hjemme: https://caminoking.dk/vandrestoevler/ Her bliver der blandt andet lavet prissammenligninger af vandrestøvler på nogle af de bedste danske webshops.

 

Vi elsker at vandre, og ved at tage lange gåture, når vi enten har fri fra arbejde eller er færdige med vores sport, så har vi faktisk set rigtig gode resultater. En ting er, at man forbrænder mange kalorier, når man går lange ture. Her er det også sjældent at man spiser usundt imens man er ude at gå langt. Så det kan altså hjælpe på eksempelvis fedtprocenten, som ofte er en faktor, hvis man vil være bedre til sin sport. Så man kan faktisk godt bruge vandring som cardio.

 

Nu skriver vi jo også om fodbold på denne side, og rigtig mange kæmper med vabler og ømme fødder i sine varme, stramme fodboldstøvler. Hvis du er vant til at gå langt i hårdt terræn styrker du altså også dine fødder. Derved behøver du ikke løbe og have ondt i fødder, når du rammer de sidste 10 minutter af en fodboldkamp. Dem kan du altså også bruge dine vandreture til at styrke.

 

Der er rigtig mange gode fordele ved at vandre, og det belaster ikke kroppen nær så meget som alt mulig andet sport. Derfor kan du altid få lidt mere ud af din træning end du måske lige går og tror. Vi håber altid, at vi lige kan inspirere vores læsere til at komme lidt mere i gang med den sunde livsstil. Det håber vi selvfølgelig også, at dagens artikel medvirkede til. Tak fordi du læste med.

Sådan kommer du i bedre form ved at vandre
Rul til toppen